MuruMuru

Helppoa ja hellää ihonhoitoa kotimaisilla Murumuru-tuotteilla

013.jpg

Murumurun tarina syntyi ajatuksesta, että kauneudenhoidon tulisi olla helppoa ja yksinkertaista. Kaikilla ei ole aikaa kahlata kosmetiikkaviidakon läpi löytääkseen toimivia, helppokäyttöisiä tuotteita. On kätevää, kun kaappia ei tarvitse täyttää useilla eri pakkauksilla. Muutama sopiva tuote riittää.

Ekologinen elämäntapa kiinnostaa ja hiilijalanjälki halutaan pitää mahdollisimman pienenä. Luonnonkosmetiikan käyttäminen on luonteva askel kohti vastuullisempaa kulutusta. Ympäristön huomioiminen omilla valinnoilla on pidemmän päälle kannattavaa ja siitä hyötyvät kaikki. Myös eläinten hyvinvointi merkitsee. Luonnollinen, luontoystävällinen, kotimainen, eläinystävällinen – näitä kosmetiikkatuotteiden halutaan olevan.

Murumuru on vastaus tähän kaikkeen. Sarjan tuotteet on kehittänyt herkän ihon tuotteisiin erikoistunut EKOPHARMAn ja Atopikin luoja Naviter. Ajatuksena oli tehdä sarja, josta löytyisi tuotteet niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin hiustenhoitoonkin. Raaka-aineet ovat laadukkaita, incit selkeitä ja lyhyitä, koska turhat raaka-aineet on karsittu pois. Murumurun tuotteet sopivat kaikille, myös lapsille. Ekologisista ja eettisistä arvoista ei ole tingitty, joten tuotteita voi käyttää huoletta. Ihonhoito monikäyttöisillä Murumuru-tuotteilla on helppoa, turvallista ja konstailematonta.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, ja ne on suunniteltu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa. Niiden raaka-aineiden laadussa ei ole tingitty. Murumuru-tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia luonnonkosmetiikan kriteereiden täyttämiä puhtaita raaka-aineita ja kasviperäisiä raaka-aineita, kuten sen pääraaka-aine murumuruvoi. Suomen luonnosta on valittu mm. rauhoittavaa ja kosteuttavaa kauraa, herkkää ihoa hoitavaa mustaherukan siemenöljyä ja kosteuttavaa betaiinia sokerijuurkkaasta.

Murumurun valtteja ovat tuotteiden monikäyttöisyys, selkeät, laadukkaat raaka-aineet ja ekologinen, vastuullinen arvomaailma.

Osta murumuru-tuotteet verkkokaupasta täältä.