thebutik_kiaarpia-new--38.jpg

The Butik

luksusta luonnosta

 

The Butik on vuonna 2014 perustettu sertifioidun luonnonkosmetiikan maahantuoja ja jälleenmyyjä. Missionamme on tuoda laadukas luonnonkosmetiikka lähemmäs jokaista kuluttajaa ja siksi löydät valikoimastamme tuotteita eri hintakategorioista. Toimimme maahantuojana kolmelle ranskalaisille tuotesarjalle, joiden vahvuuksia ovat kuluttajaystävällinen hinta – laatusuhde, monikäyttöisyys ja hellävaraisuus. Lisäksi löydät valikoimastamme muutamia muita ihania luonnonkosmetiikkasarjoja, joille toimimme jälleenmyyjänä.

The Butik perustettiin omakohtaisista käyttökokemuksista saadun hyödyn perusteella. Taustalla olivat vahvasti myös ekologiset ja eettiset arvot. Löydät The Butikista ainoastaan sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja. Haluamme tämän linjauksen myötä varmistaa tietyt kriteerit tuotteiden sisältöä, valmistustapaa sekä testausta koskien. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat luonnollisia tai luonnonmukaisesti tuotettuja. Kaikki sarjat edustavat huippulaadukasta ja korkeatasoista luonnonkosmetiikkaa. Ne tarjoavat Sinulle luksusta luonnosta.


Katja Henkola

Crazy dog lady, nature lover & enthusiastic entrepreneur

Siirryin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi omien iho-ongelmieni vuoksi. Lähes atooppinen ihoni oli puolet vuodesta hilseilevän kuiva, punottava ja jopa halkeileva. Kävin kasvohoidossa, josta hankin mukaani 100 % Naturado Karitevoin pakkasen kuivattaman ihoni suojaukseen ja siitä sai alkunsa kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Nykyisin, noin seitsemän vuotta myöhemmin, ihoni voi paremmin kuin koskaan ja kosmetiikkavalikoimaani kuuluu ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

Perustin The Butik yrityksen vuonna 2014 perehdyttyäni omien käyttäjäkokemusteni lisäksi luonnonkosmetiikkatuotteiden hyötyihin sekä niiden eettisiin ja ekologisiin taustatekijöihin. Olen eläintenoikeuksien puolestapuhuja suurella sydämellä, jonka vuoksi eläinkokeeton kosmetiikka on minulle ja yritykselleni se ainut oikea vaihtoehto. Yrityksen taustatiimissä vaikuttavatkin rescuekoira Nunu ja koiravanhus Luna, jotka pitävät huolta mm. yrittäjän mielen virkeydestä.

Olen valikoinut The Butikin tuotevalikoimaan ainoastaan sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Sertifioidun luonnonkosmetiikan periaatteena on sellaisten tuotteiden tuominen markkinoille, jotka eivät kuormita ympäristöä tai elimistöä tarpeettomasti ja monet kuluttajat valitsevat luonnonkosmetiikan yksinkertaisesti siksi, että tuotteet toimivat heillä paremmin. Haluan tuoda luonnonkosmetiikkaa lähemmäs yhä useampaa kuluttajaa ja kuulla inspiroivista käyttäjäkokemuksista!

Toimimme maahantuojana kolmelle ihanalle ranskalaiselle luonnonkosmetiikkasarjalle Suomessa ja löydät niiden lisäksi kuluttajaverkkokaupastamme myös mm. upeita meikkituotteita ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Tervetuloa luonnonkosmetiikan kauniiseen maailmaan!

Katja