3 syytä kokeilla kangaskasvonaamiota

Kasvonaamion käyttö on asia, joka kuulostaa ihanalta hemmottelulta mutta jostain syystä monet meistä tekevät sen liian harvoin. Miksi? Uskoisimme että merkittävimmistä syistä voi olla aika tai saamattomuus. Kangaskasvonaamiot eli sheet maskit tarjoavat tähän ratkaisun. Lue alta miksi!

IMG_7879 2.JPG
  1. Helppous
    Jos mielikuvasi kasvonaamion käytöstä on vaivalloinen ja sottainen, tulet yllättymään kangaskasvonaamion helppoudesta! Yksittäispakattu naamio on helppo pitää mukana missä vain ja sen voi asetella kasvoille melkolailla missä vain. Naamio asetetaan puhtaalle iholle ja sen vaikuttavat aineet eivät valu iholla tai sotke. Täydellistä!

  2. Nopeus
    Tarvitset vain 10 minuuttia. Se on minimiaikasuositus kasvonaamion käytölle. Itse pidän naamiota yleensä niin kauan, että se alkaa irtoilemaan iholta ja hieron loput vaikuttavista aineista kaulalle ja dekolteelle. Kaunistautumishetki voi siis olla myös nopea!

  3. Välitön ja pitkäkestoinen vaikutus
    Huomaat kosteutetun ja ravitun vaikutuksen ihollasi välittömästi. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää elinvoimaiselta. Jos käytät naamioita säännöllisesti viikoittain, huomaat ehkä ettet tarvitse ihollesi niin paljon muita kosteuttavia tai hoitavia tuotteita. Naamioiden teho kestää iholla pitkään.

DSC06305.jpg

Kuinka kangaskasvonaamiot toimivat?

Luomupuuvillasta valmistettujen Les Poulettes sheet maskien teho perustuu niihin imeytettyihin laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka “lukkiutuvat” ihoon käytön aikana. Kun kostea naamio on ihoa vasten, eivät vaikuttavat aineet pääse haihtumaan iholta pois, vaan ne todella imeytyvät ihoon. Naamioiden raaka-ainesisällöt vaihtelevat mutta kaikissa naamioissa on käytetty ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloeveraa.

Tutustu Les Poulettes sarjan naamioihin verkkokaupassamme! Les Poulettes sheet maskeja on myynnissä myös jälleenmyyjillä eri puolilla Suomea, löydät kaikki jälleenmyyjät listattuna täältä (jälleenmyyjien tuotevalikoimat vaihtelevat myymäläkohtaisesti).

Kauneusterveisin,

Katja