Aloevera auttaa monessa, Laventeli rauhoittaa mieltä ja kehoa

Aloeveran ihonhoidolliset hyödyt ovat uskomattoman moninaiset . Parhaiten meistä jokainen tuntee aloeveran varmasti sen ihoa kosteuttavasta ja rauhoittavasta ominaisuudesta. Aloeverakasvi sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia, joiden hyödyt ihonhoidossa ovat tutkitusti tehokkaat. Kasvi sisältää paljon entsyymejä, antioksidantteja ja aminohappoja. Aloevera kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa, rauhoittaa ja antaa virkistävän viileän tunteen iholle.

Löydät mm. näistä ihonhoitotuotteistamme Aloeveraa:

003.JPG

Rosalia HA seerumi: pää vaikuttavina raaka-aineina kasviperäinen hyaluronihappo ja aloeveranlehtiuute
Les Poulettes kangaskasvonaamiot: kaikissa sarjan naamioissa on käytetty aloeveranlehtiuutetta sen ihoa rauhoittavan ja tehokkaasti kosteuttavan ominaisuutensa ansiosta. Mikäli kaipaat kuumana päivänä virkistystä kasvoille, laita kangaskasvonaamio hetkeksi jääkaappiin ennen käyttöä.
Naturado Karite & Aloevera suihkugeeli sekä Naturado XXL Jojoba & Aloevera suihkushampoo: herkän ja kuivan ihon pesutuotteissa hoitavuus on tärkeää. Aloevera toimii hyvin yhdessä ravinnerikkaiden öljyjen kanssa näissä hellävaraisissa pesutuotteissa.

IMG_7879 2.JPG

Laventeli:

*Vähentää levottomuutta ja rauhoittaa, jonka vuoksi laventelia sisältäviä tuotteita suositellaan käytettäväksi iltaisin. Useiden tutkimusten mukaan unen laatu voi parantua laventelin ansiosta ja laventelia voi käyttää myös stressitilanteiden helpotukseen.

IMG_1624.JPG

*Rentouttaa kehoa ja mieltä. Laventeliöljyä käytettiin jo Roomassa antiikin aikaisissa rentouttavissa kylvyissä.

* Rauhoittaa ärtynyttä tai esimerkiksi auringon polttamaa ihoa, hiertymiä tai hyttysten puremia.

*Desinfioi. Laventelilla on antibakteerinen vaikutus, jonka vuoksi se mm. soveltuu hyvin peseviin tuotteisiin. Naturado sarjan Laventeli - Oliiviöljy nestesaippua on ihana tuote vaikkapa keittiösaippuana, koska se pesee tehokkaasti mutta hellävaraisesti hajut pois käsistä. Laventeliöljyä löytyy myös samaisen sarjan Rasvoittuvien hiusten shampoosta.

* Vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

* Toimii ihoa kirkastavana ja rauhoittavana raaka-aineena ja soveltuu mm. aknen ja ruusufinnin hoitoon.

Löydät valikoimastamme suihkutettavan luomu Laventeliveden hintaan 12,90€.

Ihonhoitoterveisin,

Katja