3 tuotetta, joilla pärjään viikonloppureissun huoletta

Jos lähtisin nyt viikonloppureissulle, jonne mukaan ottaisin vain laukullisen käsimatkatavararoita, valitsisin mukaan nämä kolme tuotetta:

Naturado Misellivesi: ihon puhdistus - meikin poisto - kosteutus

FullSizeRender 2.jpg

Misellivesi on yksinkertaisesti loistava! Putsaat sillä meikin kokonaisuudessaan ja saat samalla ihollesi kosteutusta hyaluronihaposta sekä ruusu -ja ruiskukkavedestä. Mikäli hellepäivä yllättää, voit freesata sillä ihoasi myös kesken päivää.

100 ml Misellivesi 9,90€

Naturado Karite perusvoide: kasvojen ja vartalon hoito samalla tuotteella

IMG_2302.JPG

Perusvoide ei ole “vain” perus. Se on monikäyttöinen koko perheen hoitava voide, jolla kosteutat tarvittaessa niin kasvojen kuin vartalonkin ihoa. Voide soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille sekä tuoksuyliherkille, sillä sen sisältämä ihana tuoksu on lempeä ja haihtuu nopeasti pois iholta.

100 ml Karite perusvoide 18,90€

Murumuru SPF 15 BB -voide

58543934_580699835768109_2415139352687411200_n.jpg

Kevyt meikki ja suojakerroin kasvoille samassa, parasta! BB -voide levittyy iholle hyvin ja jättää kauniin kuulaan pinnan. Voiteen sävy on myös kauniin beige, ei liian kellertävä tai punertava.

30 ml Murumuru BB -voide 17,90€ (nyt tarjouksessa!)

Kaikki tuotteet soveltuvat siis pakkauskokonsa puolesta myös käsimatkatavaroihin eivätkä vie paljoa tilaa. (Sujauttaisin mukaan kyllä myös yhden kangaskasvonaamion, sillä sehän ei vie tilaa juuri lainkaan ja saat sillä kasvoillesi välittömästi kosteutusta ja hehkua). Aikaisemmassa blogipostauksessa kerroin, että käytän kasvoille nykyisin aina suojakerrointa 50, joten mahdollisesti myös sellainen lähtisi kyllä mukaan. Naturado aurinkovoiteet on pakattu 100 ml pulloihin, joten myös ne ovat reissaajille passeleita!

Aurinkoa ja kauneutta viikkoosi!

//Katja