Kuinka sain ihoni voimaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin?

Kokonaisvaltaisuudesta olemme kirjoittaneet aikaisemminkin mutta vasta nyt olen löytänyt helpon ja nopean ihonhoitorutiinin, jonka vaikutukset todella näkyvät kuivalla 37-vuotiaalla ihollani!

Tutustuin upeaan Pia Airaskorpeen ja hänen luotsaamaansa faceyogaan alkuvuonna. Faceyoga perustuu kasvojen monien lihasten jumppaamiseen, venytykseen ja rentoutukseen. Aivan kuten treenaamme kropan lihaksia saadaksemme niihin voimaa ja kiinteytystä, miksemme tekisi sitä myös kasvoille? Pia onkin lanseerannut käsitteen facercise ja mielestäni se on loistava! Olen ottanut kasvojen lyhyen aamujoogasession päivittäiseksi rutiiniksi, alla lisää fiiliksiä tuloksista! Käy tutustumassa faceyogaan ja katsomassa Pian ohjaamat faceyogavideot täältä:

Get Rid of puffy face
Lift your neck and décolletage

Lisää videoita tulossa varmasti pian! Löydät tietoa myös Instagramista @piakorpia

FullSizeRender 2.jpg

Aamurutiini

Puhdistus Naturado Miseliivedellä, reilut suihkautukset Ruusuvettä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, jonka jälkeen parin pumppauksen verran Naturado Porkkanaöljyä käsiin. Porkkanaöljy soveltuu loistavasti faceyoga liikkeisiin sen kevyen koostumuksensa ansiosta ja lisäksi öljy antaa kasvojen iholle ihanan kesäisen hehkun (porkkanaöljyn sisältämä karoteeni parantaa myös ihon rusketusta ja valmistaa ihoa auringolle).

5 liikkeen faceyogasarja, jossa mukana videoilla esiintyvät alkuhieronta, “bye bye Turkey”, “ tap tap”, “Svan” ja “WAU” liikkeet. Tee liikkeet peilin edessä ja tarkkaile, että teet ne oikealla tekniikalla (kuuntele ohjeet videoilta!). Aloita hieromalla öljy joka puolelle kasvoja ja toteuta sen jälkeen faceyogaliikkeet . Aikaa tähän tarvitsee varata vain 5 minuuttia, joten voit toteuttaa tämän myös arkiaamuina! Huomaat muutaman kerran jälkeen eron kasvojesi yleisilmeessä.

FullSizeRender.jpg

Suojaus

IMG_9394.JPG
IMG_4236.JPG

Käytän nykyisin AINA suojakerrointa 50 kasvojen, kaulan ja dekolteen iholla. Aurinko vaurioittaa tutkimusten mukaan eniten ihoa ja siksi päivittäinen suojaus menee rusketuksen edelle. Levitän aurinkovoiteen aamuisen faceyogan jälkeen iholle ja annan imeytyä aamukahvin kerran ennen mahdollista meikkausta.

Kasvonaamiot ja kosteutus

IMG_4312.JPG

Olen rakastunut täysin kangaskasvonaamioihin! Omat suosikkini ovat Les Poulettes Revitalizing & Boosting sekä Radiant Glow naamiot, joiden kosteuttavat ja hoitavat vaikutukset näkyvät tuntuvat iholla usean päivän ajan. Super vaivatonta ja tehokasta ihonhoitoa! Naamiot on helppo pitää mukana myös reissuilla (kokeilepa ensi kerralla lentokoneessa). Kesän vakiotuotteisiini kuuluu myös hyaluronihapposeerumi, joka kevyen geelimäisen koostumuksensa ansiosta soveltuu erinomaisesti kosteuttamaan kesäihoa.

FullSizeRender 2.jpg

Ja kuinka nämä viikoittaiset rutiinit näkyvät ihollani? Iho tuntuu elinvoimaisemmalta, kiinteämmältä ja kosteutetulta jatkuvasti. Kasvojumppaa, ihon kosteutusta ja kokonaisvaltaista hoitoa luonnonkosmetiikalla siis!

Näillä vinkeillä uuteen kesäviikkoon.

//Katja