Luonnonkosmetiikkaa kesäiholle - viikon 5 aletärppiä

Miltä kesäihosi tuntuu juuri nyt? Omani on alkanut sopeutumaan kesän kosteampaan ilmastoon ja huomaan, että iho kaipaa nyt kevyempiä tuotteita. Hikoilu ja pöly tosin ovat tuoneet iholle myös pieniä epäpuhtauksia, jonka vuoksi perusteellisemmat puhdistus -ja hoitotoimenpiteet ovat olleet ajankohtaisia. Listasimme kesän tärppituotteita, joita tarjoamme loppuviikon ajan tarjoushinnoin!

Kasvovedet

IMG_1624.JPG

Kukkais -ja kasvovedet ovat kesän MUST juttu. Suihkauttele Ruusuvettä aamuisin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, toista tämä pariin otteeseen ja huomaat, että et välttämättä tarvitse aurinkovoiteen alle päivävoidetta lainkaan.

Kaikki kasvovedet nyt tarjoushinnoin verkkokaupassamme! Löydä omalle ihollesi sopivin vaihtoehto ja huomaat, että kasvovesi on tullut jäädäkseen kosmetiikkavalikoimaasi.

Fysikaaliset aurinkosuojat

IMG_0955.JPG

Näistä puhutaan nyt paljon. Välittömän suojan iholle antava Naturado aurinkovoide soveltuu käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin. Voide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin levittyvä. Se ei jätä ihoa valkoiseksi ja on hellävarainen myös kasvojen iholle. Tämä voide on saanut kiitosta myös niiltä asiakkailtamme, joiden iho on erityisen herkkä. Aurinkovoiteet suojakertoimilla SPF 30 ja 50 nyt - 20 %. Äläkä unohda samaisen sarjan ihanaa Aftersun voidetta!

Korallia tai hempeän pinkkiä huulille!

Kesämeikki on kuulaan kevyt eikä kaipaa paksua meikkikerrosta. Usein ripsari ja huulipuna riittävät! Kesäalessa nyt Bohon Volume Mascara sekä huulipunat herkullisissa sävyissä. Mikäli haluat ihollesi kevyttä meikkipohjaa, tsekkaa BB -voidevalikoimamme täältä!

Kesäiset öljyt

Tiesitkö, että Risiiniöljy rauhoittaa myös hyttysten puremia? Vahamainen öljy on helppo levittää niin iholle kuin vaikkapa kuiviin hiuslatvoihinkin ja saat siitä apua myös ripsien ja kulmakarvojen kasvatukseen. Porkkanaöljy on loistava tuote kesäiholle! Se sisältämä karoteeni valmistaa ihoa auringolle ja samalla hoitaa ihoa. Porkkanaöljy soveltuu myös täydellisesti kasvojen hierontaan ja faceyogaan! Kurkkaapa KORPIA Faceyoga linkki täältä.

Miselli & perusvoide matkalle mukaan

IMG_1947.JPG

Yksi tuote, monta käyttötarkoitusta! Naturado Misellivesi kulkee 100 ml kokonsa puolesta käsimatkatavaroissa tai festarikassissa ja voit joko puhdistaa sillä ihon kokonaisuudessaan tai käyttää freesaukseen. Tuote sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä ruusu -ja ruiskukkavettä. Pikku Miselli tarjouksessa nyt 8,41€, iso 500 ml pumppupullo 23,90€. Naturadon Karite perusvoiteella hoidat niin kasvojen kuin tarvittaessa vartalonkin ihoa. 100 ml perusvoidetuubi sisältää mm. Karite - eli sheavoita, risiini -ja auringonkukkaöljyä sekä mustaherukanlehtiuutetta. Monikäyttöinen Karite perusvoide nyt kesätarjouksessa 15,12€.

Muistathan myös super kätevät kangaskasvonaamiot kesän ihonhoidossa!

Tarjoushinnat ovat voimassa su 16.6 saakka. Ja hei! Tarjoamme koko kesän ajan toimituskulut puoleen hintaan.

Kesäterveisin,

Katja