Viisi kaunista lahjavinkkiä juhlakauteen - luonnonkosmetiikkalahjat alk. 9,50€

Äitienpäivä, ylioppilasjuhlat, kaasojen lahjat tai parhaan ystävän syntymäpäivät. Listasimme viisi upeaa lahjavinkkiä, jotka varmasti ilahduttavat laatua, luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta arvostavaa lahjansaajaa!

kadet_kuva.jpg
 1. Les Poulettes kangaskasvonaamio + kukkanen
  Sheet mask eli kangaskasvonaamio on trendikäs lahja, joka tuo lahjansaajalle myös hitusen luksusta kauneudenhoitohetkeen. Radiant Glow sekä Revitalizing & Boosting naamiot ovat varmoja valintoja kaiken ikäisille, Age Defying naamiota suosittelemme 35+ ikäisille lahjan saajille. Les Poulettes naamiot löydät meiltä ja valikoiduilta jälleenmyyjiltämme alk. 9,50€ / kpl + kukkanen lähimmästä kukkakaupasta.


 2. Lahjakortti itse valitsemallesi summalle alk. 10€
  Voit tilata verkkokaupastamme sähköisen lahjakortin, joka toimitetaan suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortin tilauslinkin löydät täältä.


 3. Kotimaista kosmetiikkaa läheltä alk. 14,90€
  Kotimaisia tuotteita arvostavalle Murumuru sarjan ihonhoitotuotteet ovat loistava valinta! Sarjan tuotteet soveltuvat hyvin myös herkkäihoisille ja parasta tässä sarjassa on erinomainen hinta-laatusuhde. Vinkki! Sarjan C-vitamiini kasvoseerumi on huikean hyvä tuote!


 4. Ruusun tuoksuinen tuotesetti 32€ (40,80€)
  Legendaarinen ihonhoitotuote Ruusuvesi kosteuttamaan ja virkistämään kasvojen ihoa + Rosalia sarjan lempeän myskiruusuöljyn tuoksuinen bodylotion hellimään kuivaa ihoa. Tutustu lahjasettiin täällä.


 5. Upea Äiti -lahjasetti 49€ (61,80€)
  Paketoimme valmiiksi upean ihonhoitosetin, joka soveltuu yli 35-vuotiaille äideille tai muille lahjansaajille. Setti sisältää:
  Naturado Misellivesi 100 ml
  Les Poulettes Age Defying kangaskasvonaamio
  Les Poulettes Revitalizing & Boosting kangaskasvonaamio
  Rosalia Absolu Anti-age kasvoseerumi

IMG_7874.JPG


Upean juhlavaa kesää toivottaa,

Katja