Detoxia ja pölysuojaa kevätiholle

Oletko huomannut, kuinka keväinen katu -ja siitepöly vaikuttavat ihon kuntoon? Lenkin jälkeen pyyhkäisy misellivedellä kertoo kuinka paljon pölyä iholle on kertynyt. Pitkän talven jälkeen iho tuntuu nyt muutenkin väsyneeltä ja siksi onkin aika pikku freesaukselle!

021.jpg

Siinä missä liikunta, ruokavalion kevennys ja veden juonti tekee hyvää kropalle, on sillä näkyvät vaikutukset myös ihon hoidossa. Tässä yksinkertainen kauneusvinkkimme kevätihon kirkastukseen:

  1. Kuori iho hellävaraisella tuotteella, esimerkiksi Rosalia kuorintavoiteella.

  2. Laita kasvoille Les Poulettes Pollution Shield kangaskasvonaamio ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuutin ajan. Nauti tällä aikaa iso lasi sitruunavettä tai puhdistavaa teetä. Naamio paitsi puhdistaa ja kirkastaa ihoa, se muodostaa myös ihon pinnalle suojaavan kalvon Moringaöljyn avulla. Katu -ja siitepöly sekä ilmansaasteet häiritsevät ihon luonnollisia toimintoja ja voivat aiheuttaa kuivuutta sekä ärsytyksiä ihossa. Tästä syystä Pollution Shield naamio on loistava myös kaupunkilomilla! Me Naisissa julkaistiin juttu ihoa suojaavista tuotteista, lue juttu täältä.

  3. Hiero loput naamiosta kaulalle ja dekolteelle. Älä huuhtele pois.

  4. Mikäli ihosi kaipaa naamion jälkeen kosteutusta, levitä kasvoille vielä seerumi ja kosteusvoide.

  5. Laita muutaman päivän kuluttua kasvoille Les Poulettes Revitalizing & Boosting naamio, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Huomaat eron kasvojen ihon kirkkaudessa ja kosteutuksessa!

  6. Muista pitää huolta ihon puhdistuksesta mutta älä käytä siihen liian voimakkaita tuotteita.

Kevätterveisin,

Katja