Joli Teint - Porkkanaöljy tuo kesän kasvoille

Kevät on täällä! Havahdun itse siihen aina hiukan viiveellä kosmeettisten toimenpiteiden suhteen. Olen vaaleaihoinen ja ihoni reagoi helposti aurinkoon. Siksi joka kevät yritän muistaa aloittaa ajoissa porkkanaöljyn käytön.

porkkana2pieni.jpg

Naturado Porkkanaöljy sisältää porkkananjuuriuutetta sekä auringonkukkaöljyä, jotka ovat molemmat luomutuotettuja. Öljyn tarkoituksena on valmistaa ihoa aurinkoon ja toki myös edistää ihon ruskettumista sekä hoitaa ihoa. Se ei korvaa aurinkosuojaa, joten auringossa suojakertoimet ovat tarpeelliset. Itse huomaan selkeän eron kun aloitan hyvissä ajoin, esimerkiksi noin paria viikkoa ennen etelän lomaa porkkanaöljyn käytön. Laitan sitä yöksi kasvoille, kaulaan, dekolteelle ja käsivarsiin. Loman aikana käytän tuotetta aftersunöljynä eli käyn ihon läpi sillä auringossa olon jälkeen, jolloin se kosteuttaa yön aikana ihoa. Porkkanaöljy jättää iholle kauniin hehkun ja siksi sitä voikin kutsua todelliseksi kauneusöljyksi! Öljy sisältää poikkeuksellisen paljon provitamiini A:ta (karoteenia) sekä mm. ravitsevia B ja F vitamiineja. Se virkistää, elvyttää ja pehmentää ihoa.

Kokeilun arvoinen!

Katja