The Butik verkkokaupan myydyimmät tuotteet vuonna 2018

014pieni.jpg

Oman maahantuontimmme tuotteet edustavat siis melko suvereenisti kärkikymmenikköä mutta myydyimpien tuotteiden listauksesta löytyvät myös mm. nämä ihanuudet: Boho Volume Mascara, Boho Compact Foundation Beige Clair sekä Murumuru kasvovoide ja C -vitamiini seerumi.

Naturado Misellivesi on jo useamman vuoden ajan ollut yrityksemme myydyin tuote. Sen käytön nimeen vannovat jo lukuisat asiakkaat ja asiakaspalautteet ovat huikean hyviä! Tuote saa kiitosta hellävaraisuudestaan ja hoitavuudestaan yhdistettynä hyvään puhdistusvaikutukseen.

006.JPG

Tutustu listauksen Naturado, Rosalia, Murumuru ja Boho Green Make-Up sarjojen tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!

Oleko uusi asiakas? Saat ensimäisestä verkkokauppaostosta - 10 % kun käytät etukoodia BUTIKNEW.

Ihonhoitoterveisin,

Katja