Rakastuin Risiiniin

Kun kuulin ensimmäisen kerran risiiniöljystä kauneudenhoidossa, minulle heräsi hieman epäilyksiä. Muistan mummini joskus sanoneen vatsan ollessa kipeä, että risiiniöljyä kun ottaisi lusikallisen niin taas luistaisi paremmin. Ajatus kauneudenhoidossa samasta tuotteesta tuntui hieman kaukaiselta.

Kunnes kokeilin. Ja ihastuin.

011pieni.jpg

Ensimmäisten viimaisten syyspäivien saapuessa hanskat unohtuivat useampana päivänä kotiin ja kädet huusivat kovasti apua ihon ollessa kuiva ja arka. Myös kynnet alkoivat liuskoittua ja murtua. Risiiniöljy auttoi ja imeytyi loistavasti. Hieroin öljyn perusteellisesti käsiin, kynsinauhoihin ja kynsiin. Kuivuuteen öljy auttoi heti ja nyt muutaman viikon silloin-tällöin käytön jälkeen olen huomannut myös parannusta kynsissä. Öljyssä on suuri määrä proteiinia, mihin kynsissä sekä hiuksissa oleva keratiini myös lukeutuu. Tuote on myös erinomainen hiustenhoidossa. Se silottaa, vahvistaa ja antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Hiukset eivät jää öljystä raskaiksi, etenkin jos laitat öljyn pyyhekuiviin hiuksiin.

Risiiniöljy on muutenkin erittäin ravinnerikas. Proteiinin lisäksi siinä on paljon erilaisia rasvahappoja ja E-vitamiinia, joka parantaa kosteuden säilymistä ihossa, on apuna ihon hapensaannissa ja parantaa verenkiertoa pienimmissä verisuonissa. Ihonhoidossa öljy onkin tarkoitettu nimenomaan kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon.

Luonnollinen ripsiseerumi!

Seuraavaksi risiiniöljy siirtyi minulla käyttöön silmämeikin puhdistustuotteeksi. Öljy poistaa pesusta jääneet silmämeikin jämät todella hyvin, eikä silmänympärysiho jää liian öljyiseksi. Risiiniöljyllä on erinomainen ripsiä vahvistava vaikutus, saman tyyppinen kuin nykyisin muodissa olevilla ripsiseerumeilla. Itse olen huomannut vaikutuksen jo nyt parin viikon käytön jälkeen ja asiakkaamme lähetti kuvan reilun kuukauden käytön jälkeen ripsistään, kuvan tuuheat ja pitkät ripset olivat valloittavan näköiset. Itse olen tyytynyt siihen öljymäärään ripsihoidossa mitä silmämeikin puhdistuksessa ripsirajaan jää vanulapusta, mutta öljyä voi myös varta vasten levittää iltaisin ripsirajaan vanupuikolla.

Edit (16.7.2016): keskustelin eilen asiakkaamme kanssa, joka on Risiiniöljyn vakiokäyttäjä. Hän käyttää öljyä ripsien lisäksi myös kulmakarvoihin ja on saanut niihin lisää tuuheutta! Lisäksi Risiini sai viime viikolla uuden käyttötarkoituksen kun hän otti itselleen melko isokokoisen tatuoinnin ja käytti perus bebanthenin sijaan Risiiniöljyä tatuoinnin hoitoon ensimmäisinä päivinä. Ero oli ollut huomattava.

Kauneushoitola Fiina Nina käyttää Risiiniöljyä myös kasvoihin tehtyihin mikroneulauksien jälkeiseen hoitoon. Öljy rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Ja itse kokeilin Riisiniä myös pojallani olleisiin hyttysten pistoihin, joihin se toimi loistavasti ihoa rauhoittavana ainesosana.

Johanna