Mikä Murumuru sarjassa ihastuttaa?

Kotimainen Murumuru lanseerattiin markkinoille viime vuonna ja sen tarina syntyi ajatuksesta, että kauneudenhoidon tulisi olla helppoa ja yksinkertaista. Kaikilla ei ole aikaa kahlata kosmetiikkaviidakon läpi löytääkseen toimivia, helppokäyttöisiä tuotteita. On kätevää, kun kaappia ei tarvitse täyttää useilla eri pakkauksilla. Muutama sopiva tuote riittää. Tässä he ovat onnistuneet hyvin!

PxLSrAIg.jpg

Sarjan tuotteet on kehittänyt herkän ihon tuotteisiin erikoistunut EKOPHARMAn ja Atopikin luoja Naviter. Ajatuksena oli tehdä sarja, josta löytyisi tuotteet niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin hiustenhoitoonkin. The Butikin tuotevalikoimasta löytyy Murumurun kasvojenhoitotuotteet. Raaka-aineet ovat laadukkaita, incit selkeitä ja lyhyitä, koska turhat raaka-aineet on karsittu pois. Murumuru -tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia luonnonkosmetiikan kriteereiden täyttämiä puhtaita raaka-aineita ja kasviperäisiä raaka-aineita, kuten sen pääraaka-aine murumuruvoi. Suomen luonnosta on valittu mm. rauhoittavaa ja kosteuttavaa kauraa, herkkää ihoa hoitavaa mustaherukan siemenöljyä ja kosteuttavaa betaiinia sokerijuurkkaasta.

Murumurun tuotteet sopivat kaikille, myös lapsille. Ekologisista ja eettisistä arvoista ei ole tingitty, joten tuotteita voi käyttää huoletta. Ihonhoito monikäyttöisillä Murumuru-tuotteilla on helppoa, turvallista ja konstailematonta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, ja ne on suunniteltu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa. 

002.JPG

Mitä perustuotteita kasvojenhoidon tulisi sisältää? Laadukas ja hellävarainen putsari, kasvovesi, kosteusvoide, silmänympärysvoide ja seerumi. Hintahaarukka on kotimaiseksi sarjaksi varsin kohtuullinen, esimerkiksi kasvovoiteen hinta on 16,90€ ja C -vitamiini seerumin 24,80€. Lisäksi sarjasta löytyy mm. Sulapacin 100 % biohajoavaan pakkaukseen pakattu hoitosalva ja ärtyneen ihon hoitoon kehitetty sinkkivoide. Tällä hetkellä asiakkaamme ovat hankkineet eniten sarjan kasvovoidetta ja C -vitamiiniseerumia, joihin tutustumista suosittelemmekin lämpimästi.

Ja ne tuoksut! Murumurun tuotteissa on tuoksuja eli tuoksuyliherkille emme niitä välttämättä suosittele. Mutta tuoksut ovat herkullisen lempeitä, suorastaan hurmaavia.

Tutustu nyt Murumuru sarjan tuotteisiin! Saat etukoodilla MURUMURU10 - 10 % alennuksen normaalihintaisista Murumuru tuotteita. Koodia voi käyttää 1 kerran / asiakas.

//Katja