Beauty Basics - perusmeikkien parhaimmistoa

Boho Green Make Up on värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen sekä kestävään kehitykseen ja eettisiin arvoihin. Boho Green Make Up on sitoutunut ympäristösuojelullisiin tavoitteisiin ja kestävään kehitykseen – peruspilarina on tarjota edullisia, korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin – ilman ylipakkaamista.
Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista, jotka kaikki ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita. Boho Green Make-Up -kosmetiikalle on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testettu eläimillä.

015022.jpg

Beauty Basics: luonnonkaunis iho & upea perusmeikki

Beauty Basics tuotelinja koostuu laadukkaista perusmeikeistä, joita useampi meistä käyttää päivittäin: kestävästä ripsiväristä, hyvästä kulmakynästä, luonnonkauniista meikkipohjasta sekä upeista huulimeikkisävyistä. Olemme valinneet Naturado ja Boho Green Make Up sarjojen parhaimmistoa valikoimaamme.

Kaunis pohja on meikin perusta

Kun iho on kosteutettu, hyvinvoiva ja hehkuva, näyttää myös meikki huomattavasti upeammalta! Ihon kunnolla on siis suuri merkitys. Löydät valikoimastamme Naturado BB -voiteet kolmessa sävyssä sekä Bohon kiinteät meikkivoiteet. BB -voiteilla luot kevyen meikkipohjan ja ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi arkimeikkituotteeksi. Bohon super suosittu kiinteä meikkivoide sen sijaan antaa kasvoillesi hiukan peittävämmän pohjan mutta kuitenkin luonnonkauniilla tavalla. Sävy 02 Beige Claire on runsas pigmenttinen ja näyttää pakkauksessa melko tummalta mutta soveltuu hyvin vaaleammallekin iholle. Voit käyttää kiinteää meikkivoidetta koko kasvoille tai vain osalle kasvoja. Huomaat, että saat erilaista peittävyyttä kun kokeilet meikkivoiteen levitykseen sivellintä, sientä tai sormia.

028pieni.jpg

Tuotepoiminnat

Boho lanseerasi uuden Gipsy Volume ripsivärin hiljattain. Tämä ripsiväri on kestävä käytössä mutta kuitenkin hellävarainen. Se on myös vegaani, 100 % luonnollinen ja 60 % luomu!

Kulmat kuntoon! Bohon kulmakynillä loihdit kauniit kulmat ja löydät valikoimasta varmasti itsellesi sopivan sävyn. Kynässä on mukana harja, jolla saat viimeisteltyä lopputuloksen. Omaksi suosikikseni on muodostunut harmaan ruskea 03 Blond sävy.

Hoitavat huulipunat upeissa sävyissä! Bohon huulipunat ovat siitä mainioita, että ne todella kosteuttavat huulia ja ovat näin käyttömukavuudeltaan mitä parhaimpia. Lisäksi huulipunasävyissä löytyy jokaiselle jotakin. Omat suosikkini ovat kesäisen korallinen 304, hempeän roosa 311 ja kauniin kuultavan punainen 402.

Kauneusterveisin,

Katja