Rakastettava Misellivesi – ihonhoidon hellävarainen tehotuote

Misellivesi on ollut jo pidemmän aikaa IN -tuote ihonhoidossa. Useat brändit ovat tuotteet markkinoille oman misellivetensä, niin myös Naturado. Naturadon misellivesi on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja bloggareilta sen puhdistus- ja kosteutustehonsa takia. Mutta mikä misellivesi oikein on ja miksi siitä puhutaan?

05203.jpg


Misellivesi on ranskalainen kosmetiikkakeksintö, jonka nimeen vannovat nykyisin niin kiireiset huippumallit kuin aivan me tavalliset nerokkaasta ja tehokkaasti ihonhoidosta kiinnostuneet kuluttajat. Nimensä tuote on saanut pienistä ”misellisoluista”, jotka vetävät puoleensa likaa. Nude blogin Erika on kirjoittanut kattavan postauksen misellivesien toiminnasta, voit lukea postauksen täältä.

Itse en ole käyttänyt muita misellivesiä kuin Naturadon misellivettä, joten korostan että tässä postauksessa puhun nimenomaan Naturadon tuotteesta ja mm. sen sisältämistä raaka-aineista ja käyttöominaisuuksista. Yleisesti ottaen kuitenkin miselliveden tarkoitus on olla vähän enemmän kuin kasvovesi. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, misellivesi vähän vielä enemmän. Kasvovesi valmistaa ihon kosteusvoiteelle, misellivesi vähän vielä enemmän.

the butik


Miselliveden puhdistusteho liittyy siis mikroskooppisen pieniin misellisoluihin, jotka magneetin tavoin nappaavat epäpuhtaudet ja lian syvemmältä ihohuokosista, kun kasvovesi puhdistaa vain pintapuolisesti. Misellivettä voi käyttää kasvoveden tavoin puhdistuksen viimeistelyyn, mutta useat käyttävät tuotetta meikin puhdistuksessa pelkästään. Itse olen käyttänyt tuotetta sekä että. Yleisimmin vesi-putsari-pesun jälkeen puhdistuksen viimeistelijänä mutta niinä iltoina kun on sattunut jo torkahtamaan sohvalle, eikä halua enää virkistää itseään vesipesulla, hoituu misellivedellä koko meikin putsaus. Misellivettä ei huuhdella vedellä pois, jotta hoitavien ainesosien hyöty tulee käyttöön. Vinkki! Kostuta vanulappu vedellä ja kaada siihen misellivesi. Näin et joudu turhaan käyttämään tuotetta liian paljon, koska vanulappu imee sitä itseensä ison määrän. Aamupuhdistuksessa misellivedestä on tullut korvaamaton tuote, sekä hetkinä kun vesipesu kasvoille ei ole mahdollista (kuten vaikkapa mökillä). On uskomatonsa kuinka paljon yön aikana iho erittää likaa ja siksi hellävarainen mutta kunnollinen puhdistus aamuisin on erittäin suositeltavaa. Tuote jättää todella puhtaan, raikkaan ja hengittävän olon iholle!

Hoitavuutta Naturadon misellivedessä tarjoavat kukkaisvedet, ruusuvesi ja ruiskukkavesi. Ne virkistävät ja kosteuttavat ihoa ja tehostavat miselliveden jälkeen laitettavan hoitotuotteen tehoa. Tämä misellivesi sisältää myös tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, jonka vaikutuksista kirjoitimme aiemmin tällä viikolla. Voit lukea siitä täältä. Puhdistamisen lisäksi misellivesi siis hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kesällä en välillä tarvinnut päivävoidetta lainkaan misellivedellä tehdyn aamuputsauksen jälkeen, vaan tuote riitti kosteuttamiseen koko päivän ajaksi. Tässä vinkki myös miehille! Pyyhi misellivedellä kasvosi parranajon jälkeen tai kaada pieni määrä miselliä kädellesi, vaahdota hiukan ja painele tuote kasvoillesi. Misellivesi rauhoittaa ja hoitaa ihoa parranajon jälkeen.

Misellivesi 100 ml 9,90€
Misellivesi 500 ml 29,90€

Tutustu nyt Miselliin edullisemmin! Käyttämällä etukoodia MISELLI15 saat ison tai pienen miselliveden -15 % alennuksella. Etukoodia voi käyttää 1 kerran / asiakas.

//Katja