Parasta suojaa, hellävaraista hoitoa – tuotesuosituksemme kesäiholle

Poikkeuksellisen lämmin kesä on nostanut keskustelua eri medioissa mm. aurinkosuojista sekä ihon hoidosta auringossa olon jälkeen. Jos et ole vielä tutustunut Naturadon aurinkosuojiin, niin tässä muutama hyvä peruste tutustumiselle:

the butik

Välitön, tehokas suoja: Fysikaaliset aurinkosuojat antavat aurinkosuojan heti iholle levityksen jälkeen, joten sinun ei tarvitse odottaa vaikutusajan alkamista. Naturado aurinkovoiteiden tarjoama suoja on todella tehokas. Käytän itse kasvoilla suojakertoimia 30 ja 50, vartalolle riittää 15 tai 30. Aurinkovoiteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Naturado tuotteissa aurinkoa suojaavan kalvon iholle muodostaa titanium dioxyde ja sen sisältämät solut ovat makro (ei nano) kokoa, joka ei kokonsa puolesta läpäise ihoa.

Nopea imeytyvyys – ei valkoista ihoa: Aurinkovoiteiden emulsiomainen koostumus imeytyy hyvin iholle ja tuote on riittoisa käytössä. Voide ei ole koostumukseltaan paksua ja siksi sitä on miellyttävä käyttää myös kasvojen iholle.

the butik

Hellävaraisuus ja hoitavuus: Voiteet sisältävät mm. Kookos – ja Buritiöljyä sekä Karitevoita, jotka hoitavat ihoa sekä mustaherukanlehtiuutetta joka toimii ihoa rauhoittavana ainesosana. Asiakkaamme, jotka ovat aikaisemmin kärsineet mm. aurinkoihottumasta, ovat kertoneet, että Naturado aurinkovoiteet ovat soveltuneet erityisen hyvin heidän iholleen.

Hyvä pakkauskoko: 100 ml pumppupullo on kätevä pitää matkoilla mukana ja se kulkee myös käsimatkatavaroissa!

Ekologisuus: Synteettisten aurinkosuojien käyttöä on rajoitettu jo useassa maassa niiden sisältämien ympäristöä rasittavien ainesosien takia. ”Havaijista on tulossa ensimmäinen Yhdysvaltojen osavaltio, joka kieltää koralliriuttoja vaurioittavien aurinkorasvojen myynnin. Monet myydyimmistä aurinkorasvoista sisältävät oksibentsonia ja oktyylimetoksisinnamaattia, jotka joidenkin tutkijoiden mukaan haalentavat korallien värejä.” Lue YLE:n artikkeli aiheesta täältä.

Porkkanaöljy on myös kesä supertuote! Se syventää rusketusta ja valmistaa herkkää ihoa auringon vaikutuksille sisältämänsä karoteenin ansiosta. Laita porkkanaöljyä muutaman kerran viikossa auringon oton jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Öljyä voi käyttää myös vartalon iholle.

Täyteläinen ja tuoksultaan herkullinen Aprikoosinsiemenöljy Karitevoide toimii erinomaisesti myös kasvojen aftersun voiteena. Se antaa iholle ravinteita ja kauniin heleän pinnan. Tuhti voide soveltuu myös kuivien huulten hoitoon.

Aurinkovoiteet alkaen 26,90€, Porkkanaöljy 14,90€ ja Aprikoosinsiemenöljy Karitevoide 18,90€.

Aurinkoista viikkoa ja upeaa kesää toivottaa,

Katja