Naturado Karite -tuoteperhe: suojaa, hoitoa ja hemmottelua kuivalle iholle

Karite -tuoteperhe on suosittu kuivan ihon hoidossa sekä hyvinvoivan ihon ylläpidossa kuivuutta vastaan. Karite- eli toiselta nimeltään sheavoi sisältää paljon iholle hyödyllisiä rasvahappoja ja vitamiineja, jotka poistavat kuivuutta tehokkaasti sekä rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Vaikka 100% karitevoi on tuhtia tavaraa, ei se tuki ihoa, vaan antaa sen hengittää hyvin.

100% karitevoi (13,90€ 75 ml) sopii täsmätuotteeksi kuivimpien ihoalueiden hoitoon. Atoopikot käyttävät sitä kuiville ihoalueille taipeissa ja muualla ihossa ja tuote sopii erinomaisesti kuivien kantapäiden pehmittämiseen. Karitevoita voi käyttää myös kasvojen iholle ja sen suojaavan vaikutuksen takia tuote sopii myös mm. pakkasvoiteeksi. Voit hoitaa Karitevoilla myös esimerkiksi kuivia kynsinauhoja tai hiuslatvoja. Karitevoi on tuoksultaan hyvin mieto, jonka vuoksi se soveltuu hyvin myös tuoksuyliherkille. Tämä tuote on myös monen äidin suosikki lasten ihonhoitotuotteena!

Käyttövinkki! Pehmitä Karitevoita ensin sormiesi välissä, jolloin tuote notkistuu ja sitä on helpompi levittää iholle.

the butik

Karite -tuoteperheestä löytyy kaksi notkeampaa voidetta, joissa on käytetty raaka-aineena karitevoin lisäksi mm. erilaisia kasviöljyjä sekä kaakaovoita. Karite perusvoide (18,90€ 100 ml) sopii käytettäväksi kasvovoiteena, vartalovoiteena, käsivoiteena… mikä vain tuntuu sinulle parhaimmalta! Tuote kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti mutta on rakenteeltaan sopiva myös kasvojen ihon hoitoon. Perusvoide sopii myös epäpuhtaamman ja rasvaisemman ihon hoitoon, sillä se ei lisää talin tuotantoa iholla. Pumppupullossa oleva karite vartalovoide (26,90€ 500 ml) sopii vartalon ihon hoitoon ja päivittäiseen kosteuttamiseen. Tuote imeytyy hyvin ja jättää pehmeän tunteen iholle.

Ihonhoitoterveisin,

Katja