Kesämorsian! Poimi nämä vinkit ennen prinsessapäivääsi

Suunnitteletko häitä? Kokemuksesta tiedän, että häästressi on asia, joka valtaa varmasti suurimman osan morsiamista ja valitettavasti se voi näkyä myös ihossa. Elämäsi tärkeimpänä päivänä haluat olla kauneimmillasi ja siksi ihonhoitoon kannattaa kiinnittää huomiota hyvissä ajoin ennen häitä.

022.JPG

Häitä suunniteltaessa muut asiat menevät usein itsestään huolehtimisen edelle. Käy kosmetiikkavarastosi läpi ja katso, että sieltä löytyy kaikki tarpeellinen (ja että tuotteet ovat vielä käyttökelpoisia säilyvyysajan tiimoissa). Häiden alla on tärkeää tehdä asioista itselleen helppoa ja siksi kosmetiikkavaraston tsekkaus on hyvä laittaa to-do listalle. Hemmottele itseäsi myös uusilla ihonhoitotuotteilla. Hanki kasvoille sekä vartalolle hellävarainen kuorinta, kasvonaamioita sekä ravitseva seerumi ja kosteuttava vartalovoide. Ennen häitä ihon kunnosta kannattaa huolehtia kuorimalla kuollut ihosolukko pois ja hoitamalla ihoa tehokosteuttavilla tuotteilla. Haluathan sääriesi olevan upeat ja kasvojesi hehkuvan kauniit! Kosmetologilla käynti kannattaa myös mutta teethän sen hyvissä ajoin ennen juhlapäivää, jotta iho ehtii rauhoittua. Muista myös jalkahoito ja kuivien kantapäiden säännöllinen rasvaus.

Juotko sitruunavettä? Sitruunavesi puhdistaa elimistöä ja kirkastaa ihoa sen sisältämän C-vitamiinin ansiosta. Pidä sitruunavettä esillä kannussa ja huomaat että sitä tulee juotua pitkin päivää! Stressi ja kiire voivat vaikuttaa myös ruokarytmiisi ja siksi kotona onkin hyvä pitää terveellisiä ja ravitsevia ruokia, joita on helppo syödä järjestelyjen lomassa.

Tuotevinkit:

Naturado Ruusuvesi - kosteuttaa ihoa ja virkistää aisteja! Kuka ei haluaisi aloittaa aamua ruusun tuoksulla?
Naturado Misellivesi - kosteuttava puhdistusvesi ihon puhdistukseen ja puhdistuksen viimeistelyyn. Kätevä pitää mukana myös vaikkapa polttarireissulla tai häämatkalla!
Rosalia kasvokuorinta - riisipuuterijauhe kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihoasi
Rosalia HA -seerumi tai Murumuru C-vitamiiniseerumi - anna ihollesi tehokuuri ennen häitä ja ota seerumit käyttöön
Les Poulettes kangaskasvonaamiot - super käteviä käyttää ja antavat ihollesi välittömästi tehokosteutusta ja hoitavia ravinteita! Pidä esimerkiksi Radiant Glow ja Revitalizing & Boosting naamioita varastossa kotona ja käytä naamoita 1-2 krt / vko ennen häitä.
Naturado Risiiniöljy - tuuheutta kulmakarvoihin ja pituutta ripsiin! Lukaise blogipostauksemme Risiiniöljyn hyödyistä täältä.
Naturado Lait Karite emulsio tai Naturado Kookos - Mango Bodybalm - kropan iholle hemmottelua ja hoitavuutta näillä lempeillä ja herkullisen tuoksuisilla voiteilla
Naturado Karitevoi - pidä purkki yöpöydällä ja muistat voidella jalat ennen nukkumaan menoa
Naturado aurinkovoiteet - muista suojata ihoa päivittäin riittävällä suojakertoimella!

Oletko miettinyt jo häämeikkiäsi? Boho meikkisarjan tuotteet soveltuvat upeasti myös juhlameikkiin! Kauniin heleään kesämeikkiin voisi soveltua esimerkiksi huulipunasävyt 304 Capucine (kauniin korallinen sävy) tai 311 Love (hempeän vaalean punainen). Muista myös kestävä meikkipohja. Siihen suosittelemme Boholta kiinteää meikkivoidetta, joista sävy 02 Beige Claire, joka on sävyistä myydyin ja hyvin suomalaiseen ihonsävyyn soveltuva.

the+butik

The Butik haluaa hemmotella tulevia kesän morsiamia! Tarjoamme teille yhden verkkokauppatilauksen - 15 % alennuksella. Edun saat käyttämällä etukoodia BRIDETOBE ja sitä voi hyödyntää normaalihintaisiin tuotteisiin kesän 2019 aikana yhden kerran / asiakas.

Stressitöntä ja hehkuvan kaunista hääaikaa toivottelee,

Katja