Sheet Maskit – 9,5 euron nopea ja helppo pikakasvohoito kotona

DSC06321.jpg

Oletko perhearkea pyörittävä äiti? Kiireinen yrittäjä? Ruuhkavuosia elävä uraohjus vai rauhallisesta elämästä nautiskelija? Arvostat laadukkaita luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita mutta kaipaat omiin ihonhoitorutiineihisi myös hitusen helppoutta?

DSC06305.jpg

Sheet Maskit eli kangaskasvonaamiot ovat valloittaneet kosmetiikkamarkkinoita kuluneen vuoden aikana. Näiden super trendikkäiden, kasvoille aseteltavien, tuotteiden teho perustuu niiden kykyyn ”lukita” vaikuttavat aktiiviaineet kasvoja vasten. Kasvoille levitetty tavallinen voide tai seerumi haihtuu osittain pois. Kangasnaamiot eivät myöskään kuivu tai kovetu iholle, kuten useimmat savi- ja voidepohjaiset naamiot tekevät. Sheet mask on helppo poistaa ja se ei sottaa.

Naamion päätehtävä on kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja sen sisältämät raaka-aineet todella tuntuvat iholla käytön jälkeen. Siksi usein tuntuukin siltä, ettei kasvovoidetta kaipaile aivan heti. Ja miltä lopputulos sitten näyttää ja tuntuu? Iho tuntuu syväkosteutetulta ja huomaat peiliin katsoessa ilmeesi olevan hehkuvan kaunis.

Vinkki! Mikäli olet suuntaamassa esimerkiksi juhliin tai ulos, suosittelemme naamion käyttöä hyvissä ajoin ennen meikkaamista tai vaikkapa edellisenä päivänä, jotta vaikuttavat raaka-aineet ehtivät imeytyä ihoon perusteellisesti.

DSC06339.jpg

Extraetuna mainittakoon hetkellinen rauhoittuminen: kun laitat naamion kasvoillesi, voit sopia itsesi kanssa ettet tee silloin muuta kuin rentoudut. Otat vaikkapa kupin teetä tai lasillisen viiniä, selailet naistenlehtiä tai vain olet (toisaalta tarvittaessa naamion kanssa pystyy myös vaikka imuroimaan tai tekemään kotitöitä mutta tätä emme suosittele, sillä olet varmasti oman rentouttavan hetkesi ansainnut!). Kangaskasvonaamioita suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaan viikossa mutta koreasta ja japanista alkunsa saaneet sheet maskit ovat käytössä monella useamminkin. Naamioita löytyy eri käyttötarkoituksiin ja voit vaihdella eri naamoita esimerkiksi viikoittain.

DSC05740.jpg

Uutuustuotesarjamme Les Poulettes sisältää neljä eri kangaskasvonaamiota. Kasvonaamioissa on käytetty ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa Aloe veraa ja muina ainesosina mm. Argan -ja Manteliöljyä, Ruusuvettä ja Moringaöljyä.

RADIANT GLOW MASK – hehkua ja kosteutusta

POLLUTION SHIELD MASK – suojaa ja uudistusta

REVITALIZING & BOOSTING MASK – energiaa ja ravinteita

AGE DEFYING PLUMPIN MASK – kiinteytystä ja elinvoimaa

Naamioiden materiaali on luomupuuvillaa ja tuotteilla on Ecocert / COSMOS Organic sekä Cosmebio sertifioinnit. Tuotteet sisältävät luonnollisia sekä luomulaatuisia ihoa helliviä raaka-aineita eikä niitä ei ole testattu eläimillä. 1 % Les Poulettes yrityksen liikevaihdosta lahjoitetaan vuosittain voittoa tavoittelemattomalle hyväntekeväisyysorganisaatiolle, joka toiminnallaan tukee mm. luonnon, merien ja eläinten suojelutyötä.

Käytetyn naamion voit heittää biojätteisiin.

Mielestäni näitä pitäisi aina löytyä kotoa pari kappaletta, sillä sen lisäksi, että pikku pikakasvohoito itselle tekee aina terää, ovat sheet maskit myös ihania lahjoja ystäville!

Hemmottelepa siis itseäsi tai muistaa läheistä lahjalla. Etukoodilla LPNAAMIO10 saat kaikki Les Poulettes sarjan tuotteet -10 % alennuksella. Etukoodia voi käyttää 1 kerran / asiakas.

Ihonhoitoterveisin,

Katja