Kasvovedellä iho kauniimmaksi

DSC06375.jpg

Miksi kasvovesiä tulisi käyttää? Miksi ne ovat iholle tärkeitä? Kun kyselen asiakkailtamme, jotka kärsivät mm. kuivan ihon tuomista ongelmista, käyttävätkö he kasvovettä, vastaus on usein ei tai joskus. Kasvovesi ei siis kuulu vielä monenkaan meistä ns. perustuotevalikoimaan ja nyt perustelenkin miksi se sinne pitäisi lisätä!

”Kasvovesi tukee ihon hydrolipidikalvon tasapainoa, kosteuttaa, pitää ihon pinnan pehmeänä, värin heleänä, ehkäisee tukkeumisen muodostumista, sekä tekee ihon vastaanottavaiseksi seuraaville hoitotuotteille ja niiden sisältämille aktiivisille raaka-aineille.” (Katja Kokko, Aidosti kaunis). Kasvovesiä voi suihkauttaa suoraan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle suihkepullosta tai kaataa vanulappuun ja pyyhkiä. Kasvovesien on tarkoitus jäädä vaikuttamaan iholle, jonka vuoksi niitä ei pestä pois iholta.

Oletko ollut esimerkiksi talvisin tilanteessa, jossa tuntuu, että paksu voide ei imeydy ja auta hoitamaan kuivaa ihoa? Rasva ja kosteus ovat kaksi eri asiaa. Iho tarvitsee kosteutusta, jota mm. kasvovedet tarjoavat. Ihon kosteustasapainoon voidaan vaikuttaa ihonhoitotuotteilla. Puhdistusaine ei saisi olla liian kuivattava ja voimakas ja lisäksi kosteustasapainoa tulisi tukea kasvovesillä, seerumeilla ja kosteusvoiteilla.

Kukkaisvedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena. Esimerkiksi legendaarinen Ruusuvesi on tuotettu ruusuöljyä tehtäessä ja se sisältää samoja vaikuttavia raaka-aineita kuin ruusuöljy. Kukkaisvesiä on paljon erilaisia ja niitä käytetään joko kasvovetenä sellaisenaan tai osana kasvovesien raaka-aineita.

Ruusuvesi – kuiva, atooppinen, rosacea, herkkä iho

Naturadon kukkaisvedet syntyvät ensimmäisen tislauskerran tuloksena, jonka vuoksi ne sisältävät paljon ravintoaineita. Ruusuvesi on kauan käytetty ihonhoitotuote, ihanteellinen kasvovesi kaikille ihotyypeille. Erityisesti suotuisia vaikutuksia on kuivalle ja herkälle iholle. Ruusuvesi auttaa myös rauhoittamaan couperoottisen ja rosacea ihon ongelmia. Kasvovesi raikastaa, rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Se auttaa ikääntyneempääkin ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja edistää ihon luonnollisen hyvinvoinnin säilyvyyttä. Ruusuvesi valmistelee ihon myös vastaanottamaan paremmin muiden ihonhoitotuotteiden vaikuttavia aineita. Ihana ruusun tuoksu hemmottelee myös hajuaistia. Ihana tapa aloittaa aamu suihkauksella ruusuvettä kasvoille!

Hamamelis – akneiho, rasvoittuva – ja sekaiho

Taikapähkinävesi eli hamamelisvesi soveltuu erityisen hyvin seka -ja rasvaiselle iholle, sillä sen ominaisuuksiin kuuluu ihohuokosia supistavat vaikutukset. Vesi vähentää kasvojen punoitusta, puhdistaa ihoa ja kosteuttaa. Tuotetta voi käyttää myös rauhoittamaan ihoa esimerkiksi ihokarvojen poiston jälkeen.

Murumuru kasvovesi

FullSizeRender.jpg

Kotimaisessa Murumuru -sarjan kasvovedessä ihastut ensimmäisenä sen hurmaavaan tuoksuun! Kasvoveden vaikuttavina aineina toimivat mm. inkiväärin juuriuute ja Sodium PCA, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Misellivesi – ihon puhdistus – meikin poisto – ihon kosteutus

Misellivesi on puhdistusvesi, jonka pääasiallisena tarkoituksena on siis ihon puhdistus. Naturado Misellivesi sisältää myös kasviperäistä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon sekä ruusu – ja ruiskukkavettä. Misellivesi on Naturado sarjan ylivoimainen bestseller tuote, johon tutustumista suosittelemme lämpimästi!

Löydät kaikki valikoimamme kasvovedet täältä!

Ihonhoitoterveisin,

Katja