Miksi vaihtaisin luonnonkosmetiikkaan?

Lähtökohtaisesti jokainen meistä haluaa löytää itselleen sopivia kosmetiikkatuotteita, joiden käyttö on mielekästä ja jotka soveltuvat oman ihotyypin hoitoon. Kun on löytänyt hyvän tuotteen, on sitä vaikeaa lähteä vaihtamaan toiseen. Mutta jos löytyisikin vielä parempi vaihtoehto?

Read More
Rakastuin Risiiniin

Risiiniöljy on erittäin ravinnerikas. Proteiinin lisäksi siinä on paljon erilaisia rasvahappoja ja E-vitamiinia, joka parantaa kosteuden säilymistä ihossa, on apuna ihon hapensaannissa ja parantaa verenkiertoa pienimmissä verisuonissa. Ihonhoidossa öljy onkin tarkoitettu nimenomaan kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon.

Read More
Rakastettava Misellivesi – ihonhoidon hellävarainen tehotuote

Misellivesi on ollut jo pidemmän aikaa IN -tuote ihonhoidossa. Useat brändit ovat tuotteet markkinoille oman misellivetensä, niin myös Naturado. Naturadon misellivesi on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja bloggareilta sen puhdistus- ja kosteutustehonsa takia. Mutta mikä misellivesi oikein on ja miksi siitä puhutaan?

Read More
Sheet Maskit – 9,5 euron nopea ja helppo pikakasvohoito kotona

Oletko perhearkea pyörittävä äiti? Kiireinen yrittäjä? Ruuhkavuosia elävä uraohjus vai rauhallisesta elämästä nautiskelija? Arvostat laadukkaita luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita mutta kaipaat omiin ihonhoitorutiineihisi myös hitusen helppoutta?

Read More
Kasvovedellä iho kauniimmaksi

Miksi kasvovesiä tulisi käyttää? Miksi ne ovat iholle tärkeitä? Kun kyselen asiakkailtamme, jotka kärsivät mm. kuivan ihon tuomista ongelmista, käyttävätkö he kasvovettä, vastaus on usein ei tai joskus. Kasvovesi ei siis kuulu vielä monenkaan meistä ns. perustuotevalikoimaan ja nyt perustelenkin miksi se sinne pitäisi lisätä!

Read More